Close

Heb jij al een Wielershirt?

Als je meerijdt met de Jacco Versluis Classic 2018 kan hier een editie 2018 Bioracer® wielershirt bij aanschaffen en zo goed aan de start verschijnen. Deze shirts kosten €32.50 waarvan €10 euro direct voor onderzoek naar acute hartstilstand gebruikt wordt door de Hartstichting.

Omdat we de shirts al hebben besteld kan je geen shirt meer meebestellen tijdens de inschrijving via de NTFU. Echter hebben wij een aantal extra shirts in de maten M, L en XL besteld. Er is een beperkte oplage beschikbaar dus wees er snel bij.

Na ontvangst van de bestelling kijken we of jouw maat nog beschikbaar is en sturen je een bevestiging. Na ontvangst van de betaling is het shirt van jou.

Wil jij ook zo’n gaaf shirt waarmee je laat zien te fietsen voor de Hartstichting? Bestel deze dan hieronder of op de pagina kleding.

 

Bestelformulier

Maat MMaat LMaat XL

Let op! Je bestelt een shirt uit de partij die wij extra hebben besteld. Deze oplage is beperkt beschikbaar. Na bevestiging van ons en zodra de betaling binnen is, is het wielershirt definitief voor jou.

 

 

Related Posts